تایید یا عدم تایید مضاعف توافق در مجمع

پس از مدتی سکوت و بی اطلاعی، سرانجام دیروز مردم بهارستان با چهره های علی شمخانی (دبیر شام)، امیر عبداللهیان (وزیر امور خارجه)، علی باقری (رئیس هیات مذاکره کننده) و محمد اسلامی (مدیرعامل) توانستند دیدار کنند. رئیس سازمان انرژی اتمی) به برخی از سوالات پاسخ داد.از پروژه مطلع شوید.

گزیده پست‌ها: فرش کاشان ⭐️⭐️⭐️خرید مستقیم فرش از کارخانه فرش کاشان قیمت فرش

اعتماد به گزارش؛ مجمع با اکثریت اصولگرایان که در زمان رهبری ظریف بر نظام دیپلماسی کیشور همواره از وی می خواستند که توافق 3 ماهه را احضار و گزارش دهد. اما یک سال است که وزارت امور خارجه در برابر سکوت و عدم ارائه گزارش های فصلی هیچ واکنشی نشان نمی دهد. اگرچه پس از تشکیل جلسه دیروز عنوان «غیررسمی» نوشته شد، اما این روزنامه بر اساس محتوای خود از وجود اختلافات جدی میان نمایندگان اصولگرایان به ویژه مجلس حکایت دارد. عضو هیئت رئیسه مجمع بدون اشاره به جزئیات گزارش میهمانان جلسه خصوصی دیروز مجمع را مسیر احیای برجام عنوان کرد و به دیگر اصولگرایان این پیام را داد که باید مشکلات برجام را پیش روی دولت بگذارد.

در این جلسه مسئولان اجرایی به ارائه بحث های خود پرداختند و 5 نفر از نمایندگان مجمع نیز در جلسه حضور داشتند. در نهایت قالیباف رئیس مجمع به بیان خلاصه نکات جلسه پرداخت. روز گذشته نیز مشخص شد که یکی از درگیری های جدید نمایندگان بر سر تصویب یا عدم تایید توافق شکل گرفته است.

جمعی از نمایندگان معتقد بودند: شورا به تیم مذاکره کننده اختیارات کامل داده است بنابراین نیازی به تصویب توافق در شورا نیست. گروه دیگری از نمایندگان در مقابل قرار گرفته اند و از لزوم ورود هر نوع توافقی به مجامع عمومی به عنوان یک حرکت راهبردی بر اساس قانون صحبت می کنند.

روز گذشته علی خضریان نه تنها از بررسی پیش نویس هر نوع توافقی در مجمع صحبت می کند، بلکه اعلام می کند در صورت عدم رعایت ضمانت لازم برای بهره مندی مردم از منافع اقتصادی توافقنامه، رأی نمی آورند. بر روی آن.

سخنگوی کمیسیون اصلی 90 نفره گفت: علاوه بر انتقادات وارده به متن پیش نویس توافقنامه، منتظر گزارش دولت در خصوص توافقنامه ویژه هستیم تا بر اساس ماده 7 قانون راهبردی تحریم ها برداشته خواهد شد.» بگذارید از نتیجه اقتصادی این توافق راضی باشیم.

در غیر این صورت چنین توافقی در مجمع تصویب نخواهد شد. در مقابل این دیدگاه ها، ولی اسماعیلی، کمیسیون جمعی نایبریس با لحنی متفاوت صحبت می کند و ضمن تاکید بر اینکه متن توافقنامه نیازی به تصویب مجمع ندارد، با صلاحدید کامل با دولت و مذاکره کنندگان صحبت می کند. مونتاژ.

بدون تصویب مجمع، توافق کارساز نخواهد بود

علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصلی 90 نفره گفت: موضوع مجمع در جلسه غیرعلنی مطرح شد و نمی توان در مورد محتوای جلسه غیرعلنی با رسانه ها صحبت کرد، اما به طور کلی و بر اساس آخرین گزارش ها از مذاکرات وین، متأسفانه پیش نویس توافقنامه احیای این توافق هنوز با سیاست قطعی فاصله دارد. به طوری که در متن، سخنرانی رئیس جمهور آمریکا تضمین شده است و راستی آزمایی لغو تحریم ها نیز به جای ایران به آمریکا سپرده شده است!

خضریان در ادامه افزود: یک توافق خوب چه ویژگی هایی دارد؟ حداقل شرایط، توافق خوب است، مانند لغو تحریم های نفتی و بانکی، بسته شدن پرونده باقیمانده مسائل در آژانس بین المللی انرژی اتمی، تبدیل ارز حاصل از فروش نفت به ارز مورد نیاز و… پیوندها بدون مشکلات تجاری و اقتصادی نیز در پیش نویس حل نمی شوند.» ‏

سخنگوی کمیسیون اصلی 90 نفره همچنین یادآور شد: یکی از خطراتی که باعث شکست مذاکرات و تبعیض غرب در آینده علیه ایران در موضوعاتی فراتر از مسائل هسته ای از جمله مسائل دفاعی و منطقه ای می شود، عدم موفقیت در مذاکرات است. تحریم های FTO در توافق نامه را لغو کنید و به آن مراجعه کنید.» پس از توافق بنابراین، تعیین تعداد دفعات توافق بدون حل این مسائل قابل قبول نیست. خضریان در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر انتقاداتی که مبنی بر توافق با متن پیش نویس وجود دارد، منتظر گزارش دولت در خصوص توافقنامه ویژه هستیم تا بتوانیم به سود اقتصادی حاصل از این توافقنامه راضی باشیم. بر اساس ماده 7 قانون راهبردی لغو تحریم ها. در غیر این صورت چنین توافقی در مجمع تصویب نخواهد شد.

نیازی به تایید موافقتنامه در مجمع نیست

اما سنت به قالیباف نزدیک است و روایتی که خضریان ارائه می‌کنند از نظر محتوایی تفاوت‌هایی دارد. در پیک کیک که می خواستم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعلام کرد: متن توافقنامه نیاز به تصویب در مجمع ندارد، اما درخواست دولت برای رفع تحریم ها باید در مجمع بررسی شود.

ابوالفضل عمویی در پاسخ به این سوال که آیا این توافق به رای نمایندگان مجمع گذاشته می شود یا خیر؟ گفت: متن توافقنامه قبلا به رای گذاشته نشده بود. در واقع در جلسه نهم اجازه اجرای توافق داده شد. مردمی در پاسخ به آن تحلیل ها مبنی بر لزوم بررسی موضوع در مجمع بر اساس قانون تدابیر راهبردی و با بیان اینکه در قانون تدابیر راهبردی قید نشده است که متن توافق نامه تصویب شود، گفت: اما دولت باید گزارشی از رفع تحریم ها ارائه کند و پس از آن در صورت تصویب گزارش، شورا اجازه اقدامات متقابل از طریق دولت را می دهد.

این رویکرد توسط یکی دیگر از نمایندگان تک به تنها تایید شد. اما اسماعیلی گفت: هرگونه توافق بین تیم مذاکره کننده و طرف مقابل نیاز به تایید شورا ندارد.

حجیدلیگانی: نمایندگان قانع شدند اما حساسیت آنها همچنان پابرجاست

خبرنگار گفتگویی با یکی از اعضای هیئت مدیره ترتیب داد تا بداند چه مقدار و چه موضوعی است. حاجیدلیگانی گفت: پس از توافق احتمالی، طرفین مهلتی تعیین می کنند تا در شوراها موضوع مطرح شود و توافق حاصل شود، یعنی باید مصوبه ای اتخاذ شود.

بنابراین دولت سیزدهم نیز مانند هر توافق دیگری روند بررسی موافقت خود را در قالب لایحه انجام می دهد تا شورا نظر نهایی خود را اعلام کند. نماینده مردم اصفهان در پاسخ به این سوال که آیا نظر همه نمایندگان با دیدگاه شما همخوانی دارد؟ گفت: اتفاقاً در بین مردم نظراتی وجود دارد. اکثر نمایندگان از این گزارش راضی بودند اما در عین حال با حساسیت و دقت موضوع را پیگیری کردند تا بهترین نتیجه به نفع کیشور حاصل شود. در عین حال نمایندگان قانع شدند اما همچنان حساسیت هایی دارند».

ما باید یک سال و نیم پیش این کار را می کردیم

اما در ناحیه سوم، ارزیابی های تحلیلی در مورد موضوع توافق مختص گروه های اصلاح طلب و مجمع دائمی است. ارقام مورد نظر آنها باید توجه اصولگرایان را به این نکته جلب کند که این جریان می توانست یک سال و نیم پیش ساماندهی شود و اجازه ندهد مشکلات اقتصادی و اقتصادی کیشور به حدی گسترش یابد که شکاف طبقاتی و فقر مطلق گسترش یافت غلامرضا نوری گزالچه یکی از این نمایندگان است که معتقد است: «تندروهای اجماع ستیز در شرایط سردرگمی به دنبال سود هستند و گاه منافع سیاسی و اقتصادی هم دارند.

نماینده بستان آباد درباره احتمال احیای معاهده عصر ایران گفت: طی متنی که ایران به اروپا پیشنهاد داده است نیازی به جابجایی مجمع نیست. القاعده باید جلسه برگزار می شد، اما با توجه به اهمیت موضوع و وضعیتی که اکنون کیشور در آن قرار دارد، نمی خواهیم به تیم مذاکره کننده فشار بیاوریم تا در کار مکث ایجاد کنند و بعداً بگوییم که جلسه به دلیل اصرار و تداخل جلسه به نتیجه نرسید. ما هیچ بهانه ای برای دولت و تیم مذاکره کننده نمی خواهیم و فقط اصرار داریم که منافع کشور را حفظ کنند و کار را پیش ببرند. وی ادامه داد: اطلاعات و شواهد نشان می دهد که به توافق نزدیک می شویم. هم ایران و هم آمریکا مایل به توافق هستند و هر دو طرف به خاطر دیر رسیدن متضرر شده اند. ما باید یک سال و نیم پیش این کار را انجام می دادیم که قطعاً برای جوانان سود بیشتری داشت.

اصل کار خوب است و ما هم از توافقنامه حمایت می کنیم، با این تفاوت که متن توافق نسبت به توافق یک سال و نیم قبل تغییر کرده و بیشتر رو به جلو و مثبت بوده است و توانستیم امتیازات بیشتری بگیریم. یا برعکس، هیچ اطلاعاتی به ما داده نشده است که بتوانیم آن را بررسی کنیم، بیایید به آن نگاه کنیم، اما من شخصاً توافق کلی را می پذیرم و از آن حمایت می کنم.»

پس از گذر از این دیدگاه های متفاوت و در برخی موارد متناقض باید دید در پایان توافق در مواجهه با نمایندگان مجلس چه اتفاقی خواهد افتاد. آیا امکان ثبات اعضای جبهه برای تصویب توافق در مجمع وجود دارد یا اینکه ایده حامیان اصولگرا بدون نیاز به تصویب در مجمع الگویی برای تصویب توافق است؟ پاسخ این سوال در روزهای آینده و تحولات آینده مشخص خواهد شد.

Todd Holland

متفکر. معتاد رسانه های اجتماعی متعصب الکل استاد وب. مبشر قهوه معمولی.

تماس با ما