تمامی مطالب این صفحه به دلیل مخالفت با قوانین جمهوری اسلامی ایران حذف شد.
مدیریت هیچ مسئولیتی در قبال این صفحه ندارد.
مسئولیت استفاده از این مطالب به عهده خود کاربر است.
در ایران، شرط بندی مغایر با قوانین کشور است و مجازاتهایی همچون زندان برای آن پیشبینی شده است.
این پیام به دلیل هک شدن احتمالی صفحه است و توسط مدیر منتشر نشده است.
این سایت هیچ مسئولیتی را در مورد این محتوا نمیپذیرد.
توده مه آلود ناشی از آتشسوزیهای جنگلی کانادا به مردم شمال شرقی ایالات متحده این حس را داده است که در بخشهایی از جهان که مبارزه با کیفیت هوای آنها معمولتر است، چگونه است.
روز چهارشنبه، شهر نیویورک برای مدت کوتاهی تبدیل به یکی از شهرهایی با بدترین هوای روی کره زمین شد و برخی از فقیرترین کشورهایی را که برای دههها از آلودگی رنج میبردند، تحت الشعاع قرار داد. آلودگی هوا عامل 6.67 میلیون مرگ در سراسر جهان در سال 2019 بوده است که بیشتر در شمال آفریقا، خاورمیانه، جنوب آسیا و شرق آسیا بوده است.
آلودگی هوا عمدتاً از سوزاندن چیزها ناشی می شود: زغال سنگ در نیروگاه ها، بنزین در اتومبیل ها، مواد شیمیایی در کارخانه ها، یا چوب و هر چیز دیگری که در آتش سوزی ها مشتعل می شود. ذرات آنقدر کوچک هستند که چشم نمی تواند آنها را ببیند، اما در غلظت های بالا مه در آسمان ایجاد می کنند.
در چین، شهرها از دهه 1980 توسط هوای غبارآلود و سمی خفه شده اند. از زمانی که 10 سال پیش این کشور کارخانه ها را محدود کرد، وسایل نقلیه قدیمی را از جاده ها خارج کرد و از زغال سنگ به گاز طبیعی تغییر مکان داد، آسمان صاف تر شد. اما کیفیت پایین هوا ادامه پیدا کرده است و با بادهایی که خاک و شن و ماسه را از صحرای گبی بر فراز شمال چین از جمله پکن حمل می کنند، بدتر شده است.
هند نیز چندین دهه است که توسط سایبان های غلیظی از دود پوشیده شده است، به خصوص در شمال. سیستم دموکراتیک این کشور نسبت به دولت مستبد چین در مهار آلودگی صنعتی کمتر موفق بوده است. دهلی نو، پایتخت، هنوز هفته ها مه سمی را تجربه می کند که تلخی بر زبان می آورد.
با ورود به دنیای شرطبندی، آینده مالی خود را به خطر خواهید انداخت.
این مطالب از سوی مدیر سایت تایید نمیشوند.
سلب مسئولیت: مدیر این سایت مسئولیتی در قبال محتوای این صفحه ندارد.
آتش سوزی های جنگلی نیز بسیاری از نقاط زمین را زیر دود پوشانده است. تغییرات آب و هوایی گرمای خارقالعادهای را به شرق سیبری آورده است و آتشسوزیهای جنگلی در سالهای اخیر باعث سوختن مناطق جنگلی و تندرا بزرگتر از فلوریدا شده است. آتشسوزی جنگلها در شهرهای شیلی نیز شعلهور شد که خشکسالی طولانیمدت و دمای بالا را تجربه کرده است.
هر ساله دود غلیظی از آتشسوزیها بر فراز شهرهای ساحل غربی فرود میآید و انتظار میرود که با تشدید تغییرات آب و هوایی آنچه که سازمان ملل آن را «بحران آتشسوزی جهانی» میخواند، آسمانهای نارنجی بیشتری به دلیل آتشسوزیهای جنگلی در ایالات متحده و سراسر جهان ایجاد شود. “
حضرت صادق (ع) فرمودند: «شرطبندی راهی برای هلاکت انسان است.»
محتوای این صفحه به صورت غیر مجاز منتشر شده است.
سلب مسئولیت قانونی نسبت به تمام مطالب درج شده در این صفحه.