روزنامه شرق نوشت: علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی ایران، این روز تلاش می کند ثابت کند که کشتی گیرانش باید از فضای سیاسی دور باشند. و پس از بیان اینکه به صحبت کشتی گیران در مورد مسائل سیاسی اعتراض دارد، چند نفر کشتی گیران را به شکست تیم ملی ایران در دیدار فینال و شایعه عدم حمایت از ایرادات ربط دادند.
دبیری که یکی از سیاسی ترین چهره های کشتی ایران و حتی یکی از اعضای سابق شورای شهر تهران است، پیش از این مورد انتقاد منتقدانش قرار گرفته بود که به دستور او کشتی گیران به آخرین اتفاقات ایران واکنشی نشان ندادند.
این موضوع به گونه ای مطرح شد که در مراسم تکریم تیم های ملی که با حضور اسپانسر برگزار شد، وی با بیان اینکه ایراد قانونی به سیاسی کاری کشتی گیران وجود دارد، گفت: ما در همه چیز متخصص نیستیم. حوزهها، و ما باید در حوزههایی که تخصص داریم صحبت کنیم.» چند روز پیش دکتر فرودگاه گفت کشتی را بهتر از من می فهمم، گفتم دروغ می گویم بچه های ما که تخصص ندارند باید با هم رفت و آمد کنند یعنی چه؟ ما؟ باید در حوزی کستی بزیدین بچه های 23، 24 ساله در مورد چیزی صحبت می کنند که نمی دانند. تا روزی که قایق می خرید، فقط به فکر قایق باشید. خانواده و تغذیه یک قایق باشد. Не вегедид шама را быбранды быстрая маргинай. یک کشتی گیر زمانی مدال می گیرد که سرش پایین باشد. بعد از این همه کار، من جرات یک فروپاشی سیاسی را ندارم. باید به دنبال افتخار در عرصه بین المللی باشید. نه تشویق مردم را خوشحال می کند و نه فحاشی مرا ناراحت می کند. کشتی مخصوص طبقه سیاسی نیست و مخصوص مردم ایران است.
با وجود این قهرمانی، تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات اخیر آذربایجان با مربیگری حسن رنجرز بار دیگر کشتی گیران را مورد توجه قرار داد. تعداد زیادی از این کشتی گیران به دلیل اتفاقات اخیر در ایران از فرصت بالا بردن جام دوری کردند و چهره های غمگینی داشتند. این موضوع یکی دو روز پیش با واکنش های رنجرز مواجه شد.
او بخشی از آن را در صحبت هایی که سایت مورد علاقه آن هاست پخش کرد. چند نفر از فرزندان ما دقایقی قبل از رفتن به مدرسه گم شدند و این برای جامعه قابل قبول نیست که قهرمان به کشتی برگردد و در مدرسه ابراز خوشحالی کند. чанд гараханн баатих ма за эн не чай чай как чад быть быть просмотры را ра на фанал беховранд быходный баатых баатих. کشتی مثل فوتبال نیست که بدون توجه به گل های خورده و باخت همه را جذب کند و شکست کشتی گیران روی تیم تاثیر داشت در حالی که اولویت برای ما در جامعه کشتی این است که بهترین توافق ممکن را روی تشک انجام دهیم. با تکان دادن پرچم و پخش سرود کیشور. . به خصوص که با کسانی که در کشور هستند بحث سیاسی داریم، رقابت داشتیم. مردم با اهدای این قهرمانی به بچه ها کار خوبی کردند که آنها نعمت ما هستند و ما هم می خواستیم برای چند دقیقه هم در شادی آنها سهم داشته باشیم.»
دیروز این پرونده به مراسم تجلیل از ملی پوشان ایران هم کشیده شد و این بار علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی درباره موضوعاتی مشابه صحبت های حسن رنجرز گفت که خوشحالی کشتی گیران. ربطی به اتفاقات اخیر ایران نداشت. «من اصلاً در دنیای مجازی نیستم. به من میگویند به تو بشرید میهدان، آیا من میویم خدا کمیگیود؟ گفتند کشتی گیران خوشحال نیستند. واقعا برای یک قایقران زشت است که دوباره تکرار شود. در سنف لاتها هم در کار بد است! وقتی در دنیا سه نقره گرفتم یا 6 ماه با دَهمن عسل هم نیمیتواستند من را بھوهند. چگونه می توان بعد از باخت در فینال لبخند زد؟ پنج نفر از بچه های ما در فینال پیروز شدند. وقتی لبخند زدند گفتند: خیلی تعجب کردم. حالا چیزی نمی گیرند و برای این چیزها بهانه می گیرند. یکی از خبرنگاران در فضای مجازی که به من گفت تو منافق هستی، این نامه های دروغ را منتشر کرد. اگر این بار تکرار شد، به شما می گویم که کجا ضربه خورده است. چقدر متأسفیم که یک خبرنگار مجازی که منافق هم هست، پست می کند که کشتی گیر چه کرده است. ما تمیزتر و سالم تر از این بچه نداریم. من از این بابت سپاسگزارم.”