احساسات اجتناب ناپذیر هستند، اما در طول زمان نیز تغییر می کنند. اگر فکر می کنید همیشه یکسان می مانند، اکنون در مقابل یک کشف جدید هستید.
بر اساس گزارش روزیاتو، دانستن اینکه پیری چگونه بر احساسات ما تأثیر می گذارد، به ما کمک می کند تا هم خودمان را بهتر بشناسیم و هم رفتار اطرافیانمان مانند والدین یا پدربزرگ و مادربزرگمان را بهتر درک کنیم.
افراد مسن در مقابله با عصبانیت بهتر هستند
احتمالاً همه ما در دوران کودکی و نوجوانی حداقل مورد آزار و اذیت دیگران را اگر نگوییم تجربه کرده ایم و حساسیت ما نسبت به این موضوع در آن زمان بسیار بیشتر از الان بود. نوجوانان می توانند بیشتر ناراحت شوند زیرا نمی دانند چگونه این موضوع را به درستی تجزیه و تحلیل کنند و احساسات خود را بیان کنند. در دوران بلوغ، هورمونهای آنها میتواند تأثیر زیادی بر خلق و خوی آنها داشته باشد و واقعاً نمیتوانند احساسات قوی مانند خشم را در بزرگسالی کنترل کنند.
اما زمان به نوعی خشم را در ما از بین می برد. افراد مسن از تجربیات گذشته خود برای مقابله بهتر با خشم استفاده می کنند. علاوه بر این، آنها با افراد کمتری زندگی میکنند و در برنامههای کمتری شرکت میکنند و در نتیجه کمتر به چیزهایی که آنها را عصبانی میکند، نمیپردازند.
احساسات مثبت و دیدگاه مثبت بیشتری وجود دارد
اگرچه با افزایش سن، ترس و خشم کمتری را تجربه می کنیم، اما با افزایش سن، حساسیت ما برای تشخیص شادی به تدریج افزایش می یابد. شاید به همین دلیل است که بچه ها برای رفتن به خانه پدربزرگ و مادربزرگشان هیجان زده می شوند.
افراد مسن دیدگاه متفاوتی نسبت به سن دارند. هرچه بیشتر بدانند زمان زیادی برایشان باقی نمانده است، بیشتر در موقعیتی قرار می گیرند که احساسات مثبت را تجربه کنند و از احساسات منفی دوری کنند.
افراد مسن کمتر نگران هستند
ممکن است فکر کنید که افراد مسن به دلیل مشکلات جسمی و روابط اجتماعی کمتر اضطراب بیشتری خواهند داشت، اما در واقع آنها نسبت به افراد جوان کمتر مضطرب هستند.
آنها کاملاً آگاهند که با افزایش سن تغییر کرده اند، که توانایی آنها را برای رویارویی و پذیرش خود واقعی شان افزایش می دهد و منجر به اضطراب کمتری می شود.